Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tako moćan

Pomaže bebama da rastu, slijepima da vide...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrlite nekoga pored sebe - razveselite nekoga i uljepšajte mu dan dodirom.

Što biste učinili da vam netko nepoznat na ulici priđe i ponudi vam - zagrljaj? Upravo je on preporuka stručnjaka kako poboljšati raspoloženje. Ekipa Provjerenog je na najprometnijim zagrebačkim ulicama ''nudila'' - besplatni zagrljaj i kratki razgovor. ''Osjećam se izvrsno!'', rekla je jedna od prolaznica nakon zagrljaja.

Pročitajte i ovo Provjereno: slučaj Damira Škare - 4 Škarina žrtva Prvo ju je silovao pa su je pokušali ušutkati: "Bilo je strašno, ali sve bih ponovno učinila" Zoran Milanović i Andrej Plenković Snimke koje niste vidjeli Specijal Provjerenog: Ovo je povijest odnosa Plenkovića i Milanovića

>> Obitelj traži odgovore: što je otrovalo našeg sina?

Posjetili su refleksoterapeuta koji je objasnio zašto je dodir toliko bitan za ljude. ''Dodir je nešto najprirodnije što postoji'', rekao nam je Leon Flatz, refleksoterapeut koji ovu metodu provodi već godinama. ''Stopalo možete zamisliti kao nekakvu varijantu daljinskog upravljača. Što vi radite na stopalu, reflektira se na vaš organizam'', objasnio  je smisao refleksoterapije.

>> Iza kulisa događaja koji je gledao cijeli svijet

Upoznat ćete i Kristijana koji je gluhoslijep i jedini način komunikacije s okolinom je – dodir. „On mu je jedini način na koji upoznaje svijet, jedini način na koji komunicira'', objasnila  je njegova prevoditeljica Tajana Uzun.

Na  Facebook stranici  Provjerenog pitali su vas - može li vas nečiji zagrljaj utješiti? Vas nekoliko stotina odgovorilo je potvrdno. Može li uistinu dodir terapeutski djelovati na nas, saznajte večeras u 22:45 u Provjerenom!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene