Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Urnebesno

VIDEO Mačke koje 'mrze' Božić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Smatramo ih slatkima, iznimno inteligentnima, umiljatima, toplima i pahuljastima, no znamo da mogu biti i hladne i zle. Pogledajte kako su nekima mačke, zbog svoje znatiželje, uništile Božić.

Igraju li se i vaše mačke božićnim ukrasima? Jesu li vam napravile nered? Pošaljite nam fotografije ili video na moj.report@novatv.hr uz naznaku 'Mačka'.

Pročitajte i ovo Premijer Andrej Plenković Nakon huškanja Plenković odgovorio Domovinskom pokretu: "Priopćenje im je briljantno, a logički slijed im je još briljantniji" Ilustracija Krvav Božić 14-godišnjak ubio sestru jer su se posvađali oko božićnih poklona: Njezina je beba sve gledala u kolicima

Često nam pokažu svoje pravo lice, unište stan, izgrebu stolariju, razbacaju stvari, zauzmu nam krevet, no i dalje su nam drage. Pogledajte galeriju fotografija mačaka koje ne preferiraju Božić, ruše bor, igraju se s božićnim ukrasima, a svojim vlasnicima diraju u živce.

>> Mačka napala ženu i skočila joj na glavu

Vlasnici mačaka u ovo se doba godine često hvataju za glavu jer njihove ljubimice jednostavno ne mogu odoljeti svim prekrasnim i šarenim igračkama koje se ljuljaju po boru.

Kako su ove mačke zadovoljile svoju znatiželju, osim galerije donosimo vam i VIDEU kojeg je objavio Huffington Post.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene