Istraživanje pokazuje da svaka dvjestota osoba boluje od celijakije.
Glavni problem kojeg je trebalo prevladati su pekarske kvalitete brašna od riže i krumpira, što su zapravo problemi koji se javljaju sa svakim brašnom koje ne sadrži gluten, protein pšenice.
Nakon mnogo truda tj. nakon mnogo palačinki spomenuti dvojac je zaključio da je optimalan udjel brašna od slatkog krumpira 20-40 .
Najčitanije
-
"To nije greška"
Cijela Srbija bruji zbog onog što se dogodilo u emisiji, mlada voditeljica dobila otkaz: "Jao, Bože"
-
Nastavlja se suđenje
Snimke otkrivaju kako se u Zagrebu izvlačio novac: "Samo žderu, piju i putuju. Žao mi je što se više nisam nakrao"
-
Izdano crveno upozorenje
FOTO/VIDEO Tornado u susjedstvu čupao stabla i rušio rasvjetu: Vatrogasci u čamcima spašavaju ljude, izvukli ženu zarobljenu u automobilu