Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I tata bi, sine

Otac mu ženi bivšu suprugu, sad će je morati zvati - mama!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da nešto tu nije u redu, Jason Harwood je posumnjao kada je iznenada utrčao u stan i ugledao oca kako sjedi raskopčanih hlača nedaleko od svoje žene koja nije imala gaćice.

Britanac Jason Harwood (35) iz Grimsbyja uskoro će morati svoju bivšu suprugu Liza Goddard nazivati - majkom! Naravno, ukoliko će uopće ubuduće htjeti prozboriti s njom koju riječ jer je od svih muškaraca na ovom svijetu za sljedećeg supruga izabrala njegovog oca Johna (74).

Pročitajte i ovo Hrvatica imala dva muža Sud je kaznio Hrvatica osuđena jer je imala jednog supruga u Njemačkoj, drugog u Hrvatskoj: "Jedan dan samo je nestala" Djevojčica kod psihologa Tijekom saslušanja Cure nove informacije o ubojstvu Saše K.: Psiholozi šokirani ponašanjem njegove kćeri (14)

Iako je svojedobno sumnjao da mu njih dvoje iza leđa nešto petljaju, Jason je za taj brak doznao tek nedavno kada je došao ocu čestitati na zarukama ne znajući pritom da mu ženi bivšu.

Bizarno: Analizom DNK utvrđeno da rođene blizanke imaju različite očeve!

"Deset minuta nakon što mi je to priznao, Lisa se ušetala u sobu i rekla mi je da se priviknem na to da će mi uskoro biti maćeha. To što njih dvoje čine je pogrešno", izjavio je Jason Harwood za The Sun, pa prepričao jednu situaciju iz prošlosti kada mu se učinilo da John prakticira onu 'i tata bi, sine'.

"Uputio sam se tog dana prema McDonaldsu da joj donesem milkshake, ali sam putem shvatio da ne znam kakav okus želi pa sam iznenada banuo u stan. Kada sam ušao ona je ležala na krevetu bez gaćica, a tata je sjedio nedaleko od nje raskopčanih hlača", kazao je Harwood mlađi, koji je tada počeo sa zbrajanjem 2 + 2 i zaključio koji mjesec kasnije da su 4.

Bizarno vjenčanje: 18-godišnjakinja postala supruga PSU!

Naime, prekipjelo mu je te je oca izbacio iz kuće u kojemu su njih troje zajedno živjeli, ali je i nedugo potom ostao sam jer je Liza odlučila otići svojim putem.

Jason i Lisa su se oženili 2000. godine, ali je taj brak bio kratkoga vijeka jer je sve palo u vodu samo osam mjeseci kasnije.

Lisa je službeno bila član obitelji do 2003. godine jer je tek tada taj brak razvrgnut, a da će to postati opet pohvalila se i Johnovoj bivšoj supruzi Sharon (54), koja je Johnu rodila troje djece, također i Jasona.

"Užasnuta sam. A za Johna ionako nemam riječi osim da je bio očajan otac", rekla je Jasonova majka Sharon.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene