Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snovi otišli u pepeo

Zbog bivše supruge mora uništiti ovakav stan!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan obožavatelj popularnog znanstvenog serijala Star Trek uložio je deset godina u stan kako bi mu izgledao kao unutrašnjost Federacijskog svemirskog broda Voyager. Sada ga mora demolirati, jer njegova supruga, koja je vlasnica stana, želi prodati taj stan.

Bivši DJ, 58-godišnji Tony Alleyne, otišao je dizajnerski gledano, tamo gdje niti jedan dizajner nije kročio. Od jednosobnog stana napravio je apsolutno čudo. Sada će morati sam uništiti svoj najveći san.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Novo istraživanje Voyager je zapravo još prošle godine napustio Sunčev sustav!? Slika nije dostupna Je li napustio Sunčev sustav? Izgubljen u prostoru: Znanstvenici ne znaju gdje je Voyager

>> Konačno stvarnost: Ukrcajte se na U.S.S. Enterprise!

Svoju repliku komandnog mosta, koju je deset godina gradio u stanu u Hinckleyju, u Leichestershireu, mora ukloniti. Njegova supruga Georgina, od koje se razveo još 1994. godine, plaćala je hipoteku na taj stan punih 17 godina i sad ga želi prodati, ali bez Star Trek interijera.

Da bi ponovno napravio isti stan negdje drugdje, morao bi uložiti oko 950 tisuća kuna, prenosi The Sun. 'Zaključak da sam slomljen nije prikladan. To je moje životno djelo i čini se da ću ga morati uništiti. Priznajem, suze su potekle zbog toga', izjavio je.

Njegova supruga za The Sun je kratko i jasno rekla: 'Želim ga to prodati kao normalan stan'.

Tony Alleyne ima i svoju web stranicu, na kojoj se može pogledati kako izgleda njegov čudesni stan. Dio tog čuda prenosi i naš portal.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene