Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stranac u noći

Zamislite taj vrisak: Trgnula se iz sna i na sebi ugledala ovog malog 'gremlinka'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kinkažu je inače vrlo zaigrana životinja, međutim može gadno ugristi pomoću oštrih zubića ukoliko se osjeti ugroženom.

Neimenovana gospođa (99) iz Miamija imala je što za vidjeti neku noć tek što je otvorila oči. S vlastitih su je prsa promatrala dva neobična oka, pa je sirota stala vrištati tako da se cijelo susjedstvo zabrinulo.

Pročitajte i ovo Krave To nije to Kako pomicanje sata utječe na krave? "Svaka je dala manje mlijeka od uobičajenog" Vuk - 2 Udruge upozoravaju Uhićen splitski psihijatar zbog mučenja 67 pasa i dva vuka: "Kakvi su to ljudi? To su neljudi!"

Njezina je reakcija jednako uplašila i petogodišnju 'gremlinku' Bananu, egzotičnu životinju poznatu kao kinkažu.

Maleni se sisavac iz obitelji rakuna toliko prestravio da je zbrisao na tavan, a kako bi ga dobila opet na čistinu, obiteljska prijateljica ga je morala mamiti zvukovima njegovih rođaka s YouTubea i podmićivati trešnjama.

Susret koji nije ostavio dvojbe: Ljubav na prvi pogled postoji

U veterinarskoj je postaji potvrđeno da je maleni pretrpio samo šok, isto što je i gospođa čije iznenađenje i izraz lica jedino možemo pokušati zamisliti.

Bilo kako bilo, priča je imala sretan završetak, a kaže da je Banana zbrisao vlasniku u čijem se zagrljaju ponovo našao u srijedu ujutro.

Kinkažu je inače vrlo zaigrana životinja, međutim može gadno ugristi pomoću oštrih zubića ukoliko se osjeti ugroženom ili je pokušate natjerati da ustane tijekom dana (kinkažu je noćna životinja, op.a.)

Beba kinkažu je neodoljiva i prilično podsjeća Yodu.  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene