Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Znanost tvrdi da nije moguće

Vlasnik mačke tvrdi da je omacila psa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako znanost izričito tvrdi da križanje dviju vrsta ne može 'roditi' potomstvo, vlasnik jedne mačke u kineskom Yangshanu ne isključuje tu mogućnost.

Zhou Yun zapazio je da je nedno od dva mladunca koja je omacila njegova mačka uginulo. Pregledavši drugog mladunca, shvatio je da to nije mačka nego pas. 'Posve je moguće da se radi o mješancu mačke i psa', zaključio je Yun, a prenosi weirdasianews.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Urođena 'mana' Tko tu koga čuva?! Ovčar ima fobiju od ovaca... Slika nije dostupna Traži se pas FOTO: 10.000 kuna onome tko zna gdje je Coco

No, genetski gledano, tvrdi znanost, to nije moguće. Šef okružne veterinarske klinike, Lai Xiaoyun, obišao je neobično stvorenje i zaključio da je mačka najvjerojatnije, kada je zapazila da joj je mladunac uginuo, pronašla novorođenče psića i 'posvojila' ga, što i jest najvjerojatniji scenarij.

'Mačke i psi pripadaju različitim životinjskim vrstama i nemoguće je da bi njihovo križanje završilo potomstvom, kategoričan je Xiaoyun.

Kako bilo da bilo, hoće li mladunac na kraju mijaukati ili lajati, pokazat će vrijeme.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene