Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traži se pas

FOTO: 10.000 kuna onome tko zna gdje je Coco

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Privrženost kućnim ljubimcima ponekad je toliko velika da su neki vlasnici spremni ponuditi i malo bogatstvo za makar i informaciju o njima. Takav slučaj je i s kujicom Coco, za kojom vlasnici tragaju već mjesecima.

Radi se o mješancu svijetlo-smeđe boje, s bijelom njuškom, bijelim vrhom repa, bijelim šapama i trbuhom. Coco je nestala još u lipnju prošle godine na području Remeta, a očajni vlasnici otad je traže te već neko vrijeme nude i pozamašnu novčanu naknadu onome tko je pronađe, čak 10.000 kuna.

Pročitajte i ovo Danka Derifaj, reporterka Provjerenog - 3 Udruga PaRiter Reporterka Provjerenog Danka Derifaj novinarka godine: Obrađivala teme o kojima drugi ne progovaraju Barbara Štrbac - 3 U Kazahstanu Reporterki Dnevnika Nove TV Barbari Štrbac dodijeljena međunarodna novinarska nagrada za izvještavanje iz Turske: "Drago mi je da je netko prepoznao naš rad"

'Našli smo je kad je bila stara svega dva mjeseca, a s nama je bila sedam godina i jako nam je privržena', rekla nam je vlasnica Mirjana Sović. Prošlog ljeta ona i njezin suprug povjerili su je prijateljici na čuvanje, dok su bili na godišnjem odmoru. No Coco je tijekom jedne prolazne oluje u Zagrebu nestala iz dvorišta prijateljice jer je vjetar otvorio vrata ograde i otad joj se gubi svaki trag.

Čak 5.000 plakata oblijepljenih po čitavom gradu i obavijest mnogim medijima nisu urodili rezultatom, no Mirjana i njezin suprug ne namjeravaju odustati. Izdašna nagrada nalazniku njihove četveronožne ljubimice i dalje je aktualna. Coco ima i ugrađen čip s brojem 191100000001308 kojeg bilo koji veterinar može očitati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene