Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Skriveni' dio priprema

VIDEO Tko to trči Vladinim hodnicima, a tko pegla hlače?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mlada ekipa koja stoji iza društvenih mreža Vlade RH na Twitteru je objavila filmić i otkrila kakva je atmosfera među njihovim redovima na ovaj važan dan.

Sva događanja možete pratiti UŽIVO na portalu Dnevnik.hr, a opsežno će tijekom cijelog dana o događanjima izvještavati i Nova TV. Nakon prvog specijala u 15 sati i redovnih Vijesti Nove TV u 17:00, slijedi novi specijal u 18:50 te zatim Dnevnik Nove TV u redovnom terminu u 19:15. U Europsku uniju u programu Nove TV uvest će vas Ivana Petrović i Mislav Bago u specijalu koji kreće u 22:40 i traje do kasno u noć. Pratite ovaj povijesni događaj uz Novu TV i Dnevnik.hr! Trčanje hodnicima, peglanje hlača u zadnji trenutak - ovo je samo mali dio kadrova dostupnih javnosti koji odaju užurbanu atmosferu koja vlada u zgradi Vlade RH.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Predsjednik pred uzvanicima Josipović nazdravio ulasku u EU: Današnji me dan ispunjava ponosom! Slika nije dostupna Hrvatska u EU Pratite SVEČANI PROGRAM ulaska Hrvatske u Europsku uniju na Novoj TV i Dnevnik.hr

Mlada ekipa koja se brine o Vladinim društvenim mrežama radi punom parom. Brinu se da u najboljem mogućem svjetlu predstave Hrvatsku i informiraju građane na Facebooku, Twitteru i Instagramu Vaše fotografije i video snimke obilježavanja ulaska Hrvatske u Europsku uniju, ali i blokade prometa u Zagrebu, možete nam slati na moj.report@novatv.hr, a mi ćemo ih objaviti.

Na proslavi pristupanja Hrvatske Europskoj uniji bit će, prema najavama, 15 predsjednika država, 13 predsjednika vlada, 3 predsjednika parlamenata te brojni ministri i drugi gosti - ukupno oko 170 visokih gostiju.

Središnja proslava hrvatskog pridruživanja EU održat će se u popodnevnim i večernjim satima na zagrebačkom Gornjem gradu i Trgu bana Josipa Jelačića, a očekuje se okupljanje tridesetak stranih delegacija iz zemalja članica EU, zemalja regije jugoistočne Europe, čelnika europskih institucija te hrvatskih uglednika.

Na vrhuncu svečanosti, poslije 23 sata, predviđeni govornici su premijer Zoran Milanović, predsjednik Europske komisije Jose Manuel Barroso, zamjenik irskog premijera Eamon Gilmore u ime zemlje koja je u ovom polugodištu predsjedavala EU-om, litavska Dalia Grybauskaite čija zemlja preuzima predsjedanje u ponedjeljak, predsjednik Europskog Vijeća Herman Van Rompuy, predsjednik Europskog parlamenta Martin Schulz i predsjednik Republike Ivo Josipović.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook   

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene