Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mjesto gdje su kriminalci skončali

VIDEO: Duh tjera posjetitelje muzeja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Misteriozan duh pojavio se na mjestu pogubljenja stotina britanskih kriminalaca.

Pročitajte i ovo Slika "Slike" su izložene Muzej umjetniku platio 67.000 eura za dvije slike, predao je prazna platna i nazvao ih "Uzmi novac i bježi" Ilustracija Kineska dinastija Ming Pokušali preprodavati ukradenu vazu vrijednu dva milijuna eura, ali nisu očekivali jedan potez policije

Mjesto na kojem se duh pojavio nalazi se u muzeju Galleries of justice u Nottinghamu u Velikoj Britaniji. Iz tog muzeja tvrde kako je unutrašnjost njihove zgrade najukletije mjesto u toj zemlji.

>> 'Napaljeni' duh proganja majku dvoje djece

Na njihovim internetskim stranicama, pod rubrikom paranormalno, navodi se kako imaju i najaktivnijeg duha u Velikoj Britaniji. Mnogi posjetitelji tog muzeja često su isticali kako su u vrijeme posjeta svjedočili sablasnim događajima, od letećih svjetlosnih lopti, do čudnih mirisa i zveckanja ključeva, prenosi Telegraph.

Dva duha na jednoj slici

No, jedan bračni par istupio je i tvrdi kako imaju fotografiju koja dokazuje kako nešto nadnaravno opsjeda bivše tamnice u muzeju. Christine Spice i njezin partner Denyer, tvrde kako su ranije ovog mjeseca, tijekom posjeta muzeju, napravili fotografije bijelog duha, koji je nalikovao 'zlokobnoj muškoj figuri'.

No to nije sve, jer Christine je svojim mobitelom uspjela u kadru uslikati čak dva duha, a osim spomenutog, u kadru se našlo malo dijete. 'oboje smo vrlo duhovne osobe i osjetili smo veliku duhovnu prisutnost u muzeju i oko njega. Posjetili smo 'jame' i tad sam odmah postala uznemirena i osjetila sam nešto loše i zlo oko sebe', ispričala je Christine.

Previše zla

Christine je osjetila i miris truleži te je pobjegla sa partnerom van tamnica. 'Osjećaj prisutnog zla bio je previše za nas. kad smo izašli van pogledali smo fotografiju i vidjeli veliki bijeli odsjaj, poput velike prijeteće aure', dodala je.

Prije nego što je postao muzej, Galleries of justice bio je sud (od 1375.) te zatvor (od 1449.).Mnogi britanski kriminalci svoj kraj dočekali su upravo na tom mjestu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene