Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kako sama tvrdi

'Napaljeni' duh proganja majku dvoje djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jennifer Mills-Young iz mjesta Durack, u blizini Darwina u Australiji, tvrdi da njezin dom opsjeda 'napaljeni' duh.

Jennifer čak tvrdi da je ju je taj duh, koji se odaziva na ime Kevin, jednom usred noći primio za ruku dok je spavala, očito sa seksualnim namjerama. 'Spavala sam, kad me odjednom nešto zgrabilo za ruku. Pomislila sam da moj suprug želi malo romantike, ali onda sam se sjetila da on uopće nije kod kuće', priča Jennifer, a prenosi lokalni Northern Territory News.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Liječnici joj prognozirali da će ostati nepokretna Oduzeta od struka nadolje, ali će došetati do oltara Slika nije dostupna I to smo dočekali... VIDEO: Pojavio se 'Sex Tape' Jennifer Aniston

>> VIDEO: Nadzorna kamera snimila duha

Zatim ju je nešto počelo za ruku izvlačiti iz kreveta. Čim je otvorila oči, kaže, stisak je nestao, a u sobi nije bilo nikoga osim nje. 'Počela sam vikati na Kevina da nije dobrodošao u mojoj spavaćoj sobi i da ne može sa mnom u krevet. Rekla sam mu da od****, izaše iz sobe i zatvori vrata. Malo nakon toga vrata sobe su se polako zatvorila', opisuje Jennifer.

U postojanje Kevina uvjereni su i njezin suprug Geoff i njihovo dvoje djece, s kojima živi u obiteljskoj kući u Duracku. Jennifer tvrdi kako su svi članovi obitlji odmah po useljenju u kuću prije dvije godine osjetili da 'nešto nije u redu'. 'Kćer mi se osjećala neudobno u kući, tvrdila je da joj je stalno netko u sobi. Jednom je vidjela kako se netko usred noći iskrada iz kuće kroz stražnja vrata. Pomislila je da je to njezin brat. No, vidjela je samo visoku crnu sjenu kako stoji na vratima', opisuje Jennifer.

I sin Aaron svjedoči o bliskom susretu s duhom. 'Vidio sam nekoga kako se mota po dvorištu sa stražnje strane kuće. Nije mi bilo jasno tko je, budući da sam zaključao vrata od dvorišta. kada sam se malo više približio stvar je naprosto nestala', priča Aaron. Gospođa Mills-Young kaže da je do ovih iskustava bila vrlo skeptična što se tiče priča o duhovima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene