Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog gužve

VIDEO Pogledajte što su vozači napravili na autocesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Frustrirani vozači proklinjajući te riskirajući vlastitim životima, zbog čepa koji se stvorio na autocesti, skretali su na izlaz s autoputa, no u suprotnom smjeru.

Na ulazni trak autoceste kod Dentona u Manchesteru u suprotnom smjeru vozila je čitava kolona osobnih automobila, kao i kombi vozila, a na snimci koju je snimio jedan od sudionika u ovoj gužvi vidi se i pješak koji je očito odlučio napraviti isto što i ostali. Poigrati se sa svojim životom.

Pročitajte i ovo Autocesta - 2 Troškovi su znatno smanjeni Otvoren novi izlaz autoceste A1: Trebao bi rasteretiti lokalne ceste od kamionskog prometa Vožnja u suprotnom smjeru kod Beograda Policija je obaviještena VIDEO Snimka koja ledi krv u žilama: Nova vožnja u suprotnom smjeru na autocesti

Irinovac: Britanac vozio krivom stranom pa skrivio prometnu nesreću

Ne bi li pobjegao gužvi najprije je jedan vozač krenuo u suprotnom smjeru, a za njim cijela kolona vozila. Tako se na ulaznom traku, koji je ovima iz suprotnog smjera poslužio kao izlazni trak u jednom trenutku nalazila kolona vozila koja se kreću u suprotnom smjeru te zaobilaze vozila koja se uključuju na autocestu.

Peter Belsen, autor ovog kratkog video uratka rekao je za lokalnu televiziju da ovim vozačima 'nitko nije rekao da učine to što su učinili'.

'Nakon što se jedan okrenuo i skrenuo, ostali su ga samo pratili. Bio je totalni kaos', ispričao je Belsen.

Iz autocesta osuđuju ovaj neodgovoran postupak vozača i napominju da je ovakvo nešto strogo zabranjeno, osim ako propisnim znacima i regulacijom nije označeno drugačije, prenosi Mirror.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene