Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema čudovišta u Loch Nessu

VIDEO: Tražili Nessie, a pronašli tisuće loptica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U dubinama jezera Loch Ness u Škotskoj, nešto uistinu vreba, no ne radi se o nikakvom legendarnom čudovištu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tko je Nicholas Rossi? Očajni pokušaji da izbjegne suđenje: Muškarac optužen za silovanja lažirao smrt, njegov novi plan je još biziarniji Slika nije dostupna Izvijestili znanstvenici Otkriven je stvarni rođak poznatog čudovišta?!

Iako je nedavna ekspedicija, pomoću mini podmornice, pokušala pronaći dokaze o čudovištu iz navedenog jezera, ono što su pronašli, nema veze s mitskim bićem, jer se zapravo radi o tisućama golf loptica. 'Isprva smo pomislili kako se radi o nekakvim gljivama, no kad smo spustili kameru, ostali smo iznenađeni kad smo shvatili da se zapravo radi o golf lopticama', rekao je za CNN Mike O'Brien, jedan od istraživača, koji traže dokaze o postojanju čudovišta Nessie.

Loptice su pronađene oko 300 metara od lokalne plaže i nekih 100 metara od obale, za koju lokalno stanovništvo tvrdi, da je upravo mjesto za vježbanje golf udaraca. Jedan od svjedoka vježbi lokalnih golfera, Adrian Shine, navodi kako ljudi znaju opaliti lopticu i do 100 metara od obale u jezero. Pronađene golf loptice nalaze se na oko 250 metara dubine, na dnu jezera Loch Ness i zasad je vrlo izgledno da će tamo i ostati, jer ih nema tko izroniti.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene