Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nadzorna kamera

VIDEO Snimili duha kako se šeta po kafiću?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pub u Liverpoolu je pun natprirodnih stvorenja, a sada je jedno takvo i snimljeno kamerom, tvrdi voditelj puba Joe McCann.

Joe McCann, voditelj Allerton Hall Puba u Liverpoolu, na snimci nadzorne kamere otkrio je okrugli objekt koji se u ponedjeljak navečer šeta po omiljenom mjesto mnogih pivopija, piše Mirror.

Pročitajte i ovo Maltretiranje djevojke u Splitu Kriminalistička obrada u tijeku Dvije nasilnice iz Splita noć provele u policijskoj postaji: Prijeti im visoka kazna Maltretiranje djevojke u Splitu napale je dvije žene Djevojke su uhićene: Društvenim mrežama širi se video maltretiranja djevojke u Splitu

Nakon što su pogledali jezivu snimku, zaposlenici su ostali u šoku, a Joe im je otkrio kako je zgrada i prije bila puna natprirodnih bića. 'Bilo je to veoma neobično vidjeti. Svi smo razgovarali o tome i pokušali shvatiti što je to zapravo', kaže Joe.

VIDEO - ČUDNA SNIMKA: Ma otkud se on stvorio?!

Dodaje da su u zgradi već bile potrage za duhovima i da su otkrivene neke natprirodne pojave. 'Ovo je drugačija vrsta duha od onoga što smo obično viđali. Ja ne vjerujem u duhove, ali moja djevojka Susan je bila uvjerena da je vidjela nešto natprirodno. Kada smo pregledavali snimku, nisam mogao vjerovati svojim očima. Nadam se da je to bio prijateljski duh', ispričao je Joe.

Joe je također otkrio kako je vlasnik puba, sagrađenog 1736. godine, tvrtka koja se zove Spirit (duh). U zgradi je živjela obitelj poznatog odvjetnika Williama Roscoea (1753. - 1831.)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene