Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljubili se više od 32 sata

VIDEO: Srušen rekord u ljubljenju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sedam parova u Tajlandu oborilo je Guinnessov rekord u najdužem poljupcu.

Povodom Valentinova organizirano je natjecanje kojem je cilj bio srušiti dosadašnji rekord kojeg su držali Kristina Reinhart i Nikola Matović iz Njemačke. Njih dvoje su se kontinuirano ljubili 32 sata, 7 minuta i 14 sekundi.

Pročitajte i ovo Ante Radonić, astronom U planetariju Osim što je Valentinovo, večeras je poseban događaj što se tiče Mjeseca i Jupitera: Astronomom objasnio o čemu se radi Ilustracija Uoči Valentinova Policija upozorava na prijevare na društvenim mrežama: "Ugledan liječnik traži veliku svotu novca, a zatim i romantičan susret.."

>> VIDEO: Božićne lampice za Guinnessa

>> VIDEO: Najbizarniji Guinnessov rekord

Organizatori natjecanja u Tajlandu zadovoljni su što je srušen rekord i u trenutku kada je on postignut organizirana je svečanost. No, ni to nije omelo parove koji su nastavili s ljubljenjem.

'Natjecanje i dalje traje jer samo jedan par može držati titulu para koji se najduže ljubio. Ne znamo koliko će ovo sve još trajati, ali pretpostavka je kako će se pobjednik ljubiti još najmanje 12 sati', rekao je organizator ovog natjecanja.

Inače, u utrku za rušenjem ovog rekorda krenulo je 14 parova iz cijelog Tajlanda, ali u međuvremenu je polovica parova odustalo od njih.

Guinnessova pravila za rušenje ovog rekorda su vrlo stroga. Parovi se cijelo vrijeme moraju dodirivati usnama pa čak i kad jedu, piju ili idu na WC. Par koji se bude uspio najduže ljubiti osvojiti će dijamantni prsten u vrijednosti od nešto manje od 9 tisuća kuna te nešto više od 18 tisuća kuna u gotovini.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene