Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobično zatočeništvo

VIDEO: Roj pčela zatočio policajca u autu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američkog policajca nekoliko je sati zatočenog držao roj pčela u njegovom automobilu.

Brandon Jenkins, zamjenik šerifa Wake Countyja u Sjevernoj Karolini, zaustavio je službeni auto na autocesti, kako bi pomogao vozaču kamiona koji se pokvario. No, vozač kamiona za teret je imao 60 kutija sa pčelama, a najmanje jedna od tih kutija je pukla kad je kamion sišao s ceste.

Pročitajte i ovo Ilustracija Strava u Srbiji "Pola kose joj fali, oči su joj zatvorene. Tukao ju je sjekirom...": Zatočio ženu i danima je mučio, njezina majka otkrila kakvu torturu je prošla Ilustracija Strašna nesreća U sudaru s kombijem poginuo vozač automobila: Policajca na mjestu nesreće izbo roj pčela

Pčele su odmah krenule na policajca, koji je zaklon potražio unutar svojeg vozila i to nekoliko sati. Naime, tek nakon nekoliko sati policija je uspjela pronaći rješenje za oslobađanje Jenkinsa iz pčelinjeg zatočeništva. U pomoć su pozvani pčelari, koji su prskali pčele, kako one ne bi predaleko odletjele te ih četkom strugali u kutiju premazanu medom.

Dok se zapravo nije radilo o agresivnim pčelama, Jenkins je, kaže, morao ipak ubiti nekoliko njih u automobilu. 'ovog puta radilo se više-manje o samoobrani', rekao je za AP Jenkins.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene