Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ti roditelji...

VIDEO Otac se pitao zbog čega se njegov sin sve duže tušira - Evo odgovora!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovaj otac očito nije naučio lekciju o privatnosti. Svojeg je 12- godišnjeg sina, nakon što je primjetio kako se u posljednje vrijeme neobično dugo tušira, odlučio provijeriti.

Uzeo je kameru u ruke i krenuo u kupaonicu, ono što je potom uslijedilo bio je šok za oca, a kasnije i za sina. Ugledavši sina ispod mlaza vode kako pleše na popularnu pjesmu, otac je otklonio svoj 'duševni nemir', jer možemo pretpostaviti što je pretpostavljao da se događa iza vrata kupaonice. No za sina nije sve prošlo tako glatko, piše Metro.

Pročitajte i ovo Pronađeni ostaci nestalog dječaka je li ubijen? Novi detalji u slučaju pronalaska malenog Emilea: "Nikada ne bi otišao sam na mjesto gdje su ga pronašli" Pronađene kosti nestalog dječaka Emilea Neizmjerna tuga Tragičan kraj: Pronađeni ostaci dječaka Emilea koji je nestao prije osam mjeseci

Neodoljiva mala kradljivica slatkiša ukrala je i srca milijuna na internetu

Osim što se našao na internetu, njegov je video u vrlo kratkom roku postao planetarna 'hitčina'. Roditelji, dajte konačno naučite da i djeca trebaju privatnosti, pa makar prilikom nje samo plesali, kako ovaj dječak.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene