Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Misterij

Prije katastrofe Japan nadlijetala flota NLO-a?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posljednjih dana pozornost tzv. NLO zajednice diljem svijeta okupiraju brojne snimke navodnih svjedočanstava brojnih neidentificiranih letećih objekata u Japanu.

Sve je počelo s izvještajem prije tri tjedna kada je uočena navodna flota NLO-a koja je prelazila planinu Fuji. O ozbiljnosti ovog događaja govori i činjenica da je glavna kineska agencija Xinhua izvijestila o ovom događaju. Zanimljivo je da su zapadni mediji naklonjeni pričama o NLO-ima ignorirali ovaj događaj.

Pročitajte i ovo Ilustracija UHIĆEN SUPRUG Obrat u slučaju nestale Srpkinje - u podrumu pronađeni jezivi dokazi, suprug je potrošio 420 eura na sredstva za čišćenje Ilustracija slučaj uzdrmao srbiju Misteriozan nestanak Beograđanke - krenula je na let za Washington, nije se nikad ukrcala: "Samo se molimo da bude sigurna"

Ubrzo nakon toga nastavljena su daljnja zamjećivanja NLO aktivnosti u Japanu, ali i šire. NLO entuzijasti odmah su postavili pitanje na koji način je povezana aktivnost NLO-a s katastrofom koja se dogodila. Prema teorijama nekih NLO entuzijasta letjelice se pojavljuju u trenucima kada čovječanstvu prijete velike opasnosti. Drugi pak predlažu da je uloga tih NLO-a smanjivanje štete koja nastaje kod takvih katastrofičnih događaja.

Zanimljivo, organizacije koje proučavaju krugove u žitu kažu da su upozoravali na potencijalnu opasnost u ožujku 2011., što bi odgovaralo scenariju koji se sada odvija u Japanu. Ova upozorenja su zasnovana na interpretacijama koje govore o porukama u žitnim krugovima. Znanstvena zajednica odbija komentirati ove slučajeve i ostaje pri svom čvrstom stavu da je to sve - pseudoznanost.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene