Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Blještavo svjetlo iznad NSK

VIDEO: NLO iznad Zagreba?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naš čitatelj Mato Ilić tvrdi kako je jučer oko 18 sati i 30 minuta prolazeći pokraj Nacionalne svučilišne knjižnice u Zagrebu snimio neobično svjetlo na nebu za koje je uvjeren da je NLO-u.

'Isprva sam mislio da je zrakoplov, ali sam ubrzo shvatio da se svjetlo ne miče s mjesta. Zatim su me uvjeravali da se radi o nekakvom balonu koji djeca puštaju s hipodroma. Nakon što sam mobitelom snimio svjetlost, sjeo sam u auto i krenuo preko mosta do hipodroma, no i s te je pozicije svjetlost bila dovoljno daleko i visoko da mi je bilo teško povjerovati da se radi o balonu ili nekakvom zmaju koji su pustila djeca', ispričao nam je Mato koji tvrdi kako se neobična svjetlost mogla vidjeti gotovo 15 minuta.

Pročitajte i ovo Plava svjetlost iznad Maroka potresna svjetla VIDEO Plava svjetlost obasjala je nebo prije razornog potresa: Objasnili što se dogodilo Slika nije dostupna opasnost ili prirodni fenomen Je li Putin aktivirao novo moćno oružje koje ruši satelite? Neobična svjetlost na nebu diljem Rusije uznemirila građane

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene