Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vlansik u nevjerici

VIDEO: Nadzorna kamera snimila duha

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnik jednog engleskog puba sigurno nije očekivao da će na snimci, umjesto eventualnih provalnika, vidjeti- duha.

Snimka nadzorne kamere puba The Wolfe prikazuje bijelu svjetlost koja je 'sišla' s plafona te se približila jednom od stolova. Nakon nekoliko trenutaka svjetlost se ubrzala i nestala kroz zid. Duh se pojavio usred noći, a kada se približio stolu doimalo se kao da ga polira.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pripite i napaljene Odriču se kiltova jer ih djevojke seksualno zlostavljaju Slika nije dostupna Treba se znati snaći Genij: Ugostitelj postavio znak za stajalište autobusa pored lokala i udvostručio zaradu

38-godišnji vlasnik Andrew Batemen šokirao se kada je pogledao snimku, iako ne vjeruje u duhove. Zgrada u kojoj se nalazi pub prije se koristila za pripremu mrtvih tijela za sprovode.

>> VIDEO: Duh mladića opsjeda selo u Slovačkoj

Andrew je snimku pokazao zaposlenicima putničke agencije, koja se nalazi pokraj puba, a čije su nadzorne kamere također zabilježile neke neobične pojave. Neke od njih su misteriozno micanje optičkog miša i prozračne svjetlosti u uredu. 'Inače ne vjerujem u duhove, a ovo me užasno preplašilo. Gledao sam u zamrznutu snimku i bio sam siguran da vidim lice,' rekao je Andrew.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene