Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pripite i napaljene

Odriču se kiltova jer ih djevojke seksualno zlostavljaju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osim što im dižu kiltove da vide 'jesu li pravi Škoti', žene konobare često hvataju za guze, pa čak i pipkaju za spolovila.

Nije novost da pijani muškarci znaju itekako biti neugodni u blizini izazovno odjevenih djevojaka, ali čini se da ni žene u obratnoj situaciji nisu cvijeće. Dapače, upitate li za mišljenje konobare iz puba Hootananny u Invernessu - ponašaju se još gore!

Pročitajte i ovo Đakovački bušari - 1 Vrijeme je za zabavu Afrička svinjska kuga je prošlost, otjerale je strašne buše: Pogledajte atmosferu s veselog karnevala u Slavoniji Proslava Svetog Vinka Stara tradicija Slavi se Vincekovo, prinose se suhomesnati proizvodi: "Uvijek imate dva kuma, dva susjeda..."

Naime, oni su odlučili prestati nositi kiltove jer su ih 'dame' do te mjere 'drpale' da to više naprosto nisu mogli trpjeti.

Najčešće su im bez dopuštenja dizale tartan da vide jesu li doista ispod goli (u žargonu: da provjere jesu li pravi Škoti), ali ih i nerijetko lupale pu guzi ili ih pipkala za spolovila.

PAKAO POSTOJI 'Silovali su me kada sam imala 11 i vozili stotine kilometara da spavam sa sedmoricom zaredom'

"Riječ je o čistom seksizmu. Da si neki muškarac dopusti tako zavući ruku pod suknju konobarice, završio bi opravdano u policijskoj postaji", požalio se lokalnim medijima vlasnik lokala Kit Fraser, koji je od konobara tražio da nose kiltove kako bi atmosfera u pubu bila čim autentičnija, ali i koji ih je prestao na to tjerati kada je vidio što im to žene rade.

Njegov pomoćnik Iain Howie je na to dodao da su konobari očekivano najvećem broju incidenata bili izloženi tijekom vikenda, a zanimljivo je napomenuti da se u slučaj uključila i vlada Škotske, čiji je glasnogovornik poručio da "svaki čovjek ima pravo raditi bez straha da će biti maltretiran".

Tipična atmosfera u pubu Hootenanny

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene