Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimljen na fotografiji

VIDEO: Duh mladića opsjeda selo u Slovačkoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Selo Čtelnica u Slovačkoj slovi kao ukleto, a tamošnje stanovništvo nevoljko prilazi lokalnoj brani, jer kažu, noću se tamo ukazuje duh.

Navodnog duha uspjeli su čak uhvatiti slučajno na fotografiji, a mještani kažu kako se radi o 22-godišnjem Milošu, mladiću koji se tragično utopio pored spomenute brane, prenosi TV Markiza. Miloša, odnosno njegovog duha, uspjeli su sasvim slučajno uslikati studenti iz susjednog sela, koji su se prije nekoliko tjedana zabavljali pored brane, tijekom noći.

Pročitajte i ovo Ilustracija Šetala se s muškarcem Strava na planini: Ženu pronašli mrtvu nakon što ju je progonio medvjed Prosvjed u Slovačkoj zbog vladine politike prema Rusiji Jačanje veza s Rusijom Slovaci izašli na ulice, bijesni na premijera: "Akcije Vlade prelaze sve granice!"

Prije odlaska sa zabave, provjerili su fotografije i na jednoj ugledali naličje osobe, koja u tom trenutku, nije bila na tom mjestu. Pretpostavili su kako se radi o Milošu i sliku su pokazali njegovoj majci. Nakon prvotnog nijekanja sličnosti duha na slici i njezinog tragično umrlog sina, majka je počela uviđati sličnosti. Bilo kako bilo, stanovnici Čtelnice su, ili u strahu, ili jednostavno ne vjeruju u te stvari, nakon studentske zabave.

Odgovor je ponudila etnologinja Katarina Nadaska, koja smatra kako bi se osobi 'zapeloj između dva svijeta' moglo pomoći molitvom i misom za spas i pokoj duše u crkvi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene