Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preko 10 milijuna pregleda

VIDEO Pokazivao srednji prst u vožnji i evo što mu se dogodilo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bahati vozač, koji se proslavio snimkom na kojoj jednoj vozačici pokazuje srednji prst, platio je duplu cijenu svog bezobraznog čina.

Video koji je na YouTubeu postao pravi hit - Instant Karma, privukao je ne samo mnoštvo gledatelja već i policiju koja je privela vozača zbog njegove bahate vožnje.

Policija ga je, zahvaljujući registarskim pločicama, identificirala kao 33-godišnjeg Jeffreyja Whitea. Video u kojem vozačici pokazuje srednji prst i nakon toga izaziva prometnu nesreću snimila je sama vozačica, Tracy Lynn Sloan, iz svog automobila.



VIDEO Parkiranje na rubu pameti

Neki su i nju kritizirali zbog toga što je video objavila na YouTubeu.

'Ovo se dogodilo na cesti SR 41 u Tampi (Florida) u ponedjeljak 24. ožujka. Pokazivao mi je srednji prst oko tri minute. Nakon minute sam ga počela snimati. Nisam se mogla pomaknuti s automobilom jer je ispred mene bio kamion. Nisam željela ni juriti po cesti koja je zbog kiše bila skliska', opravdava Tracy za američke medije svoju vožnju koja je izludjela ovog nervoznog pripadnika prometne zajednice.

Sloan je rekla i kako joj je sad žao što se smijala u trenutku kad je Jeffrey izgubio kontrolu nad svojim vozilom i izletio s ceste.

Pročitajte i ovo Anja Perković i Miljenko Gočin - 3 Detalji nesreće Zašto je sletio s ceste autobus pun djece? "Čovjek je bio odgovoran i procijenio da je bolje skliznuti u odvodni kanal" VAR Uvjerljiv odgovor Mislite li da je suđenje u HNL-u pristrano? Evo kako ste glasali u Dnevniku Nove TV

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene