Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još jedan

VIDEO Kanađanin tvrdi: Snimio sam Bigfoota, 100 posto

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pojavio se još jedan video čiji vlasnik tvrdi da je na njemu snimljen legendarni Bigfoot. Video je preko noći postao viralan.

Kanadski planinar Myles Lamont se s prijateljima penjao po planinskom lancu Tantalus blizu grada Vancouvera, kad je primjetio da se nešto u daljini kreće po snijegu, usred ničega.

Pročitajte i ovo Ubojstva u Kanadi istraga policije Horor u Kanadi: Muškarac (29) ubio pet članova obitelji, među njima i dvomjesečnu bebu Automobil je propao kroz rupu na cesti Izašli kroz prtljažnik Automobil usred raskrižja propao kroz cestu, par se jedva izvukao: "Gledali smo kako ga voda guta"

Lamont komentira stvorenje koje je snimio kamerom, iako se na snimci ne može razaznati o čemu se radi, jer zoom na kameri nije dovoljno jak.

MISTERIJ BIGFOOTA: Veliko priznanje njegovog 'lovca'

"Ako je to čovjek, zašto bi hodao po grebenu ili toj liniji snijega? Zašto ne bi išao ravno prema dolje?", pita se Lamont na snimci.

Za njega dvojbe nije bilo, snimio je Sasquatcha, a dodao je kako na nnjemu nije bila vidljiva nikakva planinarska oprema ili odjeća. Kretanje bez takve opreme i po takvim uvjetima bilo bi iznimno teško za čovjeka, pogotovo tom brzinom.

lamont je u divljini susretao i grizli medvjede te isključuje da je snimio grizli medvjeda ili bilo kakvu drugu divlju životinju. Pogledajte sami pa prosudite o čemu se radi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene