Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gustavo osvojio internet

VIDEO Je li ovo najbolji izgovor vlastitog imena i prezimena ikad?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njegov karakterističan izgovor vlastitog imena i prezimena osvojio je internet. Na kraju baš svakog televizijskog priloga gledateljima bi se predstavio na potpuno isti način.

Gustavo Almodovar (46) desetak je godina radio kao reporter na nekoliko američkih lokalnih televizijskih postaja u Floridi, ali kako u svom novinarskom stažu nije otkrio neku aferu epohalnih razmjera, ispada da je najupečatljiviji trenutak njegove karijere specifičan izgovor vlastitog imena i prezimena na kraju svakog priloga.

Pročitajte i ovo Avion prisilno sletio na autocestu - 1 Dvije osobe poginule VIDEO Avion sletio na autocestu i sudario se s automobilima: "Bio je samo nekoliko milimetara iznad naših glava" Vladimir Putin Dvoje je otrovano Misteriozne smrti: U posljednjih mjesec dana troje novinara pronađeno mrtvo

Prvo bi ponosno rekao 'Gustavo', nakon čega bi oprezno podigao desnu obrvu, a zatim uz karakterističan pokret glave slavodobitno izgovorio i 'Almodovar'.

>> Ovo je najmlađi dopisnik iz Bijele kuće!

Jedan od Almodovarovih obožavatelja na YouTube je još prije nekoliko godina postavio kompilaciju starih televizijskih priloga u kojima se vidi o čemu je riječ, no tek je nedavno netko snimku postavio i na društvenu mrežu Reddit, nakon čega je postala viralna.

'Nisam siguran da to zaslužuje toliku pozornost', komentirao je svoju neočekivanu internetsku slavu Almodovar, a prenosi Digital Spy. 'To je poput žvakaće gume. Ljudi će žvakati malo, ispljunuti i krenuti dalje', dodao je.

Otkrio je i tajnu izgovora svog imena i prezimena. 'Bio je jedan voditelj u Los Angelesu koji je u kasnim 90-ima autoritativnim baritonom svoje ime izgovarao na gotov isti način, jedino nije dizao obrvu i micao glavu', rekao je Almodovar, koji se danas bavi marketingom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene