Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čudesan gadget

VIDEO EVO kako svakog jutra možete pojesti ZLATNO jaje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kuhinja zna često postati mjesto u kući ili stanu koje akumulira vrlo čudne sprave svakojakih majena i oblika, a još jedna takva pojavila se i u sklopu kampanje na Kickstarteru.

Guska koja nese zlatna jaja, svojevrstan je slogan Kickstarter kampanje za proizvod Goose, pomoću kojeg se, kako tvrde njegovi tvorci, na najbrži i najlakši način može dobiti takozvano zlatno jaje.

Pročitajte i ovo Kuhinja, ilustracija - 1 Spoj kuhinja Pogledajte što se jelo na ekskluzivnoj večeri od 11 slijedova u Milanu na kojoj je briljirao hrvatski kuhar Deni Srdoč Roditelji ne puštaju djecu u školsku kantinu jer je kuhar zaražen HIV-om (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Zboga straha i nelagode Unatoč potvrdi da nema opasnosti: Roditelji ne puštaju djecu u školsku kantinu jer je kuhar zaražen HIV-om

VIDEO Potpuno gola performerica nesla jaja na trgu!

Zlatno jaje je termin za jaje koje je razmućeno unutar ljuske, odnosno prije nego li ga se razbije i razlije. Iako se dosad zlatno jaje, za one kreativne u kuhinji, moglo dobiti na nekoliko načina, jedan od njih je i korištenje ženskih najlonki, Goose se čini kao gadget koji će taj zadatak obaviti bez problema i potrebe za spretnošći ili možebitnim žongliranjima po stanu.

Kampanja ima još šest dana do isteka, a zadani cilj od 34.500 dolara je više nego deseterostruko prebačen.

Pogledajte o čemu se radi i kako dobiti i savršenu kajganu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene