Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve 'priznao' na samrti

VIDEO Što mislite koliko izvanzemaljaca radi za američku vladu?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
NLO-i su stvarni, a izvanzemaljci koji su u njima došli na Zemlju sada rade za američku vladu (a za koga drugog?), poručio je na samrti znanstvenik koji je preminuo u kolovozu, u neobičnom intervjuu koji je objavljen na YouTubeu.

Boyd Bushman radio je za tvrtku Lockheed Martin, Hughes Aircraft te nekoliko drugih sličnih kompanija tijekom svoje 40-godišnje karijere, a u navedenom intervjuu on otkriva svoje insajdersko znanje s, kako tvrdi, najviše razine, o NLO programu američke vlade.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Potezalo se oružje ZAMALO KOBNA GREŠKA Približili su se Području 51 i strahovali za žive glave Slika nije dostupna Tacit Blue FOTO Ovaj zrakoplov bio je KLJUČ američke 'stealth' tehnologije

Bushman je tijekom svoje karijere napravio brojne patente za navedene tvrtke, a prema nekim izvještajima, radio je i na razvoju ručnog bacača Stinger, koji služi za obaranje zrakoplova.

Fascinacija NLO-ima više govori o ljudima nego o vanzemaljcima

Ranije u listopadu, na YouTubeu je osvanuo Bushmanov intervju, koji je dosad prikupio već 1,1 milijun pregleda. Video je objavljen posthumno, jer je Bushman umro još 7. kolovoza.

Znanstvenici, povjesničari i svećenici pripremaju se za njihov doček...

U intervjuu Bushman tvrdi kako je jedan od njegovih tajnih zadataka bio dokučiti tehnologiju izvanzemaljaca, kako bi je američka vojska mogla koristiti u svoje svrhe. No, to nije njegovo najekstremnije otkriće u intervjuu.

Pokazao je i fotografije za koje tvrdi da su prave fotografije izvanzemaljaca koji su radili i umirali u čuvenoj tajnoj američkoj vojnoj bazi u takozvanom 'Području 51' (Area 51), koje se nalazi oko 130 kilometara udaljeno od Las Vegasa u Nevadi.

Baza na Području 51 osnovana je 1955. godine kako bi čuvala tad najtajniji projekt SAD-a - špijunski zrakoplov U2. Otad je postala najpoznatija tajna vojna baza u svijetu, ali je odnedavno s nje skinuta oznaka visoke tajnosti pa je sad to područje nazvano National Classified Test Facility, prenosi inquisitr.com.

U prilog Bushmanovom kredibilitetu ide činjenica da je svoje iskustvo rada na Području 51 otkrio na samrti, kad je on sam imao vrlo malo koristi od toga. Naravno, njegove izjave ostaju nepotvrđene, ali vjerojatno će uslijediti i nekakav odgovor, što stručnjaka, što znanstvenika, što američkih vlasti.

Među njegovim tvrdnjama jest i ta da izvanzemaljci s Područja 51 dolaze s planeta Quintumnia, koji je od Zemlje udaljen 68 svjetlosnih godina i s kojeg oni do nas mogu stići za svega 45 minuta. Njihovi svemirski brodovi tanjurastog su oblika i promjera desetak metara.

Možda najkontroverznija Bushmanova tvrdnja jest ta da čak 18 izvanzemaljaca danas radi za američku vladu.

Pogledajte video s njegovim intervjuom pa prosudite sami.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene