450162
450162
450162
450162
450162

Već je 826 dana 'čista' i ponovo se pretvorila u ljepoticu, pogledajte je danas

  • , 15.09.2016., 07:38
  • Autor:
  • komentara

Ma koliko na prvu čudno zvučalo, djevojci je život spasio sudac onog trenutka kada ju je poslao u zatvor.

 
 
 
 
Mlada je dama pobijedila svu silu demona (FOTO: Reddit/DisregardThisOrDont)
Mlada je dama pobijedila svu silu demona (FOTO: Reddit/DisregardThisOrDont)

Korisnica društvene mreže Reddit, nadimka 'DisregardThisOrDont', podijelila je u srijedu s ostalim članovima priču o svojoj tužnoj prošlosti, odnosno o blistavoj sadašnjosti, a nadamo se i još svjetlijoj budućnosti.

Naime 24-godišnja djevojka snagom volje ostavila je puno toga vrlo ružnog iza sebe, u prvom redu izuzetno mučnu vezu koja je dovela do toga da ju je napustila kći (dijete je otišlo k njezinoj majci, op.a.)

Gubitak djeteta djevojku je bacio u tešku depresiju, a na što je njezin tadašnji partner odgovorio - heroinom. Nagovorio ju je da počne koristititi drogu, pa je junakinja priče sljedećih osam mjeseci provela, žargonski rečeno, nafiksana. 

Srećom, u lipnju 2014. godine naletjela je na suca, koji ju je po hitnom postupku poslao iza rešetaka, ne zato da je uništi do kraja, već zato da je skloni iz pakla u kojem se nalazila. 

Pod izgovorom da vrijeme u kaznionici provodi zbog nepoštivanja suda, sudac ju je držao u ćeliji 36 dana, odnosno do trenutka dok joj nije pronašao krevet u rehabilitacijskom centru.

Bio je to ujedno i trenutak kada je djevojka započela rat sa svim svojim demonima, rat iz kojeg je nakon više od dvije godine borbe slavodobitno izašla. 

Djevojka se na Redditu pohvalila da je sada već punih 826 dana "čista", pa uz ispovijest priložila fotografiju koja svjedoči da više nije osoba tek nalik curi od dvadesetak godina, već ponovo prava ljepotica.

Mlada je dama pobijedila svu silu demona (FOTO: Reddit/DisregardThisOrDont)

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se