449513
449513
449513
449513
449513

Uzalud lisičine na rukama i nogama: Pogledajte kako je zbrisao iz policijske postaje

  • , 08.09.2016., 18:00
  • Autor:
  • komentara

Tajnu njegovog bijega iz prostorije za ispitivanje objasnila je snimka s nadzorne kamere, i to nakon što su se detektivi punih četrdeset minuta češkali za glave.

 
 
 
 
Alonso Perez ubio je čovjeka jer nije htio pridržati vrata njegovoj prijateljici (FOTO: Screenshot)
Alonso Perez ubio je čovjeka jer nije htio pridržati vrata njegovoj prijateljici (FOTO: Screenshot)

Alonso Perez, 25-godišnjak iz Las Vegasa osumnjičen da je pomoću pištolja ubio Mohammeda Robinsona, i to samo zato što nije njegovoj prijateljici pridržao vrata dok je ulazila u McDonald's, uspio je u petak pobjeći iz policijska postaje unatoč tome što je imao lisičine vezane oko ruku i nogu.

Tajnu njegovog bijega iz prostorije za ispitivanje objasnila je snimka s nadzorne kamere, i to nakon što su se detektivi punih četrdeset minuta češkali za glave, zbunjeni pitanjima gdje je i kako nestao. 

Da im neko vrijeme ništa nije bilo jasno priznao je čak i prvi čovjek tamošnje policije Alexander Perez, koji se pohvalio u utorak da je njegov 'prezimenjak' u međuvremenu ipak ponovno uhićen.

Pogledajte kako se uspio izvući iz lisičina i probiti kroz krov, mi smo vam dužni dodati informacije da je unatoč još jednim na nogama išetao iz postaje i potom ukrao kamion pomoću kojeg je nastavio bijeg.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se