Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Božansko 'ukazanje'

Uslikala Isusa na litici: 'Osjetila sam božansku prisutnost'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Isusovo naličje ponovno se ukazalo, no ovog puta otišlo je 'preko ruba' i zasjelo nasred litice u Irskoj.

Turistica Sandra Clifford napravila je fotografiju stijene i primijetila poznati oblik na njoj i zaključila - pa to je Isus. Njezina fotografija uzbudila je mnoge koji su je vidjeli, prenosi IrishCentral.com.

Pročitajte i ovo Objavljivanje postera Isusa Krista u Sevilli Pripreme za Veliki tjedan Pobuna u Sevilli zbog "homoerotičnog" Isusa Krista: "Jako smo iznenađeni, sve je rađeno s velikim poštovanjem" Ilustracija Tko je Nicholas Rossi? Očajni pokušaji da izbjegne suđenje: Muškarac optužen za silovanja lažirao smrt, njegov novi plan je još biziarniji

'Definitivno sam oshjetila božansku prisutnost', rekla je Clifford, inače pilotkinja iz San Francisca. Isusovo naličje snimila je na stijenama Moher, ali kako nije htjela sama proglasiti lice na fotografiji Isusovim, raspitala se i kod drugih ljudi i zatražila njihovo mišljenje.

Stranci turisti kojima je pokazala fotografiju, potvrdno su odgovorili na njezino pitanje liči li im lice na stijeni onom Isusa Krista. 'Drago mi je da su i oni to vidjeli. Nadam se da će i oni pokazati svoje fotografije', rekla je za Huffington Post.

Pogledajte fotografiju koju je Clifford napravila i prosudite sami na što vas naličje na litici podsjeća.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene