Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hvatanje buketa

Urnebesno: Odlučile su se udati i nema te sile koja će im stati na put

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Doista vrijedi vidjeti što su sve kamermani zabilježili na vjenčanjima kada hvatanje buketa dođe na red.

Unatrag nekoliko dana čak nekoliko milijuna ljudi diljem svijeta nasmijao je prikaz mlade dame koja se bacila poput Dražena Ladića u želji da se dočepa svadbenog buketa.

Pročitajte i ovo Ilustracija grad Xianu Kineska vlast mladencima dijeli srećke: "To nije samo početak sretnog bračnog života..." Slika nije dostupna NIZ UPUTA Kako organizirati svadbu u vrijeme korone: HZJZ objavio detaljne preporuke za održavanje svadbenih svečanosti

Čovjek ne zna što je 'fast food' dok ne vidi afganistansko vjenčanje

Urnebesni se takozvani gif se po Facebooku počeo toliko dijeliti da su male šanse da ga do sada niste vidjeli, međutim moramo vam otkriti i to da je u pitanju odglumljen prizor, odnosno da je riječ o isječku iz reklame za Buick objavljene uoči Super Bowla.

Kako bilo, inspirirao nas je da vam u nastavku članka predstavimo najluđe stvarne scene s vjenčanja, među kojima ćete svašta naći, pa čak i djevojke toliko željne braka da su i šake upotrijebile.  

FP Edit: commenters have correctly identified the source as a Buick super bowl commercial, which I didn't see somehow but is totally awesome. Original source here: https://www.youtube.com/watch?v=LmPxUsXUurA. Thanks all for the front page love. Send snoots!

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene