Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Juriiiiš!

Čovjek ne zna što je 'fast food' dok ne vidi afganistansko vjenčanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U šali rečeno, ukoliko niste u stanju istrčati stotinu metara ispod 12 sekundi, ništa od posla.

Ako vas posao kojim slučajem odvede u Afganistan, pa vas k tome unajme da dvorite goste na vjenčanjima, imajte na umu spretnost neće biti sve što će se od vas tražiti.

Pročitajte i ovo Rusija planira ukloniti Talibane s popisa terorističkih organizacija Službeno nitko nije priznao Afganistan Rusija planira ukloniti talibane s popisa terorističkih organizacija: "Oni su de facto vlast u Afganistanu" Slika nije dostupna NIZ UPUTA Kako organizirati svadbu u vrijeme korone: HZJZ objavio detaljne preporuke za održavanje svadbenih svečanosti

Naime, čini se da tamošnja posluga ujedno mora biti brza poput Usaina Bolta, čemu svjedoče snimke koje je moguće pronaći na raznim video platformama.

U čemu je štos moramo priznati da nismo shvatili, ali vam zato možemo navesti tumačenje koje je ponudio član društvene mreže Reddit, inače konobar s iskustvom rada u restoranima u kojima posluga također mora biti brza na nogama.

Mladenka nije mogla suspregnuti suze: Obitelj i kumovi u čast para izveli čuvenu haku

Poanta te jurnjave je, tvrdi, omogućiti gostima da čim prije dobiju jela na stol, a sve zato kako bi svi u sali mogli početi istovremeno jesti.

Objašnjava li to doista sljedeće prizore ne možemo potvrditi, ali vam zato možemo ponoviti da od svibnja prošle godine u Afganistanu vrijede nova pravila na vjenčanjima.

U goste se više ne smije pozvati više od 500 uzvanika, a ukupni trošak vjenčanje ne smije prijeći otprilike 25 tisuća kuna u protuvrijednosti.

Takvo što je uvedeno jer su mnogi organizirali raskošna vjenčanja kako bi 'selo vidjelo da se ima', pa potom upadali u gadne nevolje jer su novce posuđivali bez ideje kako će ih vratiti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene