Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dosad najuvjerljiviji dokaz?

Tvrde da imaju DNK Bigfoota!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Već godinama u SAD-u nije bilo 'pravog lova na Bigfoota'. No, jedna udruga s Floride koja se bavi paranormalnim stvarima tvrdi kako ima najuvjerljiviji dokaz ikad te da su mu vrlo, vrlo blizu.

Jeffrey Gonzalez iz udruge Sanger Paranormal Society tvrdi kako je tijekom godina imao bliske susrete s nečim za što smatra da je bio Bigfoot. Sada za to, kaže, napokon ima i dokaz, tj. trag s kojeg će uzeti DNK kojeg će potom odnijeti na analizu i dokazati kako Bigfoot nije samo mit.

Pročitajte i ovo Julia Wendell Na ovo se čekalo Djevojka koja tvrdi da je nestala Maddie dobila rezultate DNK analize Ivan Tolić u potrazi za majkom - 6 Samo želi znati istinu Majka ga je ostavila kao bebu i tako mu spasila život! Godinama traži odgovor na pitanje - tko je ona?

Gonzalez tvrdi kako su tragovi na prozoru automobila najuvjerljiviji dokaz da Bigfoot postoji, još od filma iz 1967. godine kojeg su snimili Roger Patterson i Robert Gimlin. 'Ostavio je tragove na suvozačevu prozoru. Što god da je 'TO' bilo, ostavilo je masne, prljave tragove i vide se razmuljane crte lica'. 

Gonzalez je pojasnio i kako su tragovi uopće dospjeli na njegov automobil. On i njegov tim prijatelja, također tragači za Bigfootom, otišli su na svoje 'posebno mjesto' koje se nalazi u šumskom predjelu u okolici Fresna. Ostavili su automobil i krenuli u potragu, a kada su se vratili zatekli su tragove na automobilu i oko njega.

Pozvali su forenzičara Mickeyja Burrowa da uzme uzorak DNK s prozora. 'Ja zaista ne znam što je to bilo, ali jako bih volio znati', kazao je Burrow koji je otisak pored automobila već usporedio s otiskom planinskog lava, medjveda i gorile. S planinskim lavom i gorilom nije bilo mnogo popudarnosti, no s gorilom - jest. 'Ne mogu baš točno reći o kojoj se vrsti radi, no definitvno se radi o nekoj vrsti majmuna', kazao je Burrow.

Gonzalez i njegov istraživački tim inače imaju i 'regularna' zanimanja - ravnatelj srednje škole, medicinska sestra, vodoinstalater, forenzičar... Poveznica im je što svi vjeruju kako Bigfooot postoji. 'Još od djetinjstva tražim Bigfoota. Sve što ima bilo kakve veze s Bigfootom je moja strast. Dodajte tome još i duhove i NLO-e i to je to', kazao je Gonzalez.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene