Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rutinska operacija

Tuži bolnicu jer su mu greškom amputirali penis

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kad se Johnny Lee Banks probudio u bolnici, dočekao ga je neugodan osjećaj i još neugodnija spoznaja - ostao je bez penisa.

Nesretni muškarac iz Alabame u SAD-u, trebao je proći kroz rutinski zahvat obrezivanja u bolnici, no nekako je svwe to završilo po zlu, jer se nakon zahvata probudio amputiranog penisa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NEOBIČNA NABAVA Zašto vojska kupuje Viagru i proteze za penise? ''Sad će još jače j***ti demokraciju'' Slika nije dostupna liječnici nisu mogli pomoći Muškarac u Puli prstenom od inoxa zarobio penis i testise, morali ga spašavati vatrogasci

Johnny Lee Banks i njegova supruga podnijeli su tužbu protiv bolnice Princeton Baptist Medical Center iz Birminghama, u kojoj je banks trebao obaviti zahvat obrezivanja. U tužbi stoji da penisa više nije bilo kad se pacijent probudio nakon zahvata, prenosi AP.

Muškarac uletio u restoran, uzeo nož i odrezao si penis!

U tužbi se isto tako ističe da je Banks pretrpio tešku bol te da i njegova supruga pati zbog navedenog amputiranja. Koliku odštetu traže od bolnice, nije otkriveno, a bolnica se po pitanju tužbe još nije oglasila.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene