455160
455160
455160
455160
455160

Ti ćeš meni da nemam? Bijesni mladić kupio sve iPhone u trgovini i porazbijao ih čekićem

  • , 28.10.2016., 19:25
  • Autor:
  • komentara

Bogati je kupac svu počinjenu štetu navodno nadoknadio u gotovini.

 
 
 
 
mladić je svu štetu navodno platio u gotovini (FOTO: YouTube/Screenshot)
mladić je svu štetu navodno platio u gotovini (FOTO: YouTube/Screenshot)

Kineske društvene mreže upravo su preplavile snimke doista sulude situacije u nekoj od tamošnjih trgovina Appleovim proizvodima.

Naime, nekakav je mladić kupio i porazbijao čekićem sve raspoložive iPhone, a sve zato što ga je taknula u živac jedna beozbrazna rečenica menadžera.

Tako barem prenose tamošnji blogeri, koji u nastavku navode da je mladić od menadžera zatražio da mu se popravi uređaj koji je nedavno upravo tamo kupio. 

Menažder je prijedlog iz nekog razloga odbio, pa mladiću kazao da može samo kupiti novi aparat ili, ako već nema novaca, stari dati negdje popraviti.

Uvrijeđen što se dovodi u pitanje njegovo imovinsko stanje, mladić je potom iz džepa izvadio gotovinu i uzeo sve što se od iPhonea u tom trenutku uzeti moglo, te ih je uz pomoć prijatelja porazbijao.

Nije na tome stalo, mladić je zatim bijes iskalio i na inventaru trgovine, pa svom suparniku uručio novac za počinjenu štetu! 

I dok se neki doveli autentičnost snimaka u pitanje i posumnjali da je riječ o nekakvoj marketinškoj kampanji, blogeri su upozorili da je ovakvo ponašanje karakteristično za pojedine pripadnike tamošnje zlatne mladeži, odnosno da postoji velika šansa da se sve zabilježeno upravo tako i odvilo. 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se