Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sotonizam, Iluminati...

5 teorija zavjere koje su toliko sulude da su zapravo 'genijalne'!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovih pet teorija zavjere sasvim su sulude, ali moramo priznati da su njihovi autori doista maštoviti.

5. 'ALS Ice Bucket Challenge je obred sotonističkog krštenja'

Pročitajte i ovo Ilustracija Strahuje se od širenja Smrtonosni "virus krvavih očiju" prvi put zabilježen u ovoj europskoj zemlji: Cjepiva nema, a stopa smrtnosti je jeziva Ilustracija Suzbijanje širenja Rođak ebole odnio pet života: Najsmrtonosniji virus proširio se u još jednu državu

Koliko god nas je cijelo ljeto izluđivao, Ice Bucket Challenge uspio je skupiti više od 100 milijuna dolara za istraživanje liječenja Lou Gehringove bolesti. Ali dok je neke korisnike društvenih mreža ovaj izazov samo živcira neki su u njemu našli skrivene poruke. Pa je tako ispalo da ALS zapravo znači 'Antikrist Lucifer Sotona', a svi koji su se polili hladnom vodom zapravo su se krstili i prešli na sotonizam. Teoretičari zavjere to potkrjepljuju činjenicom da su se vodom polijevale i brojne poznate osobe koje su, kažu, 'jako dobri sa Sotonom'.

4. 'Obama širi ebolu kako bi vam zaplijenio oružje'

Dežurni teoretičari zavjere na InfoWarsu smatraju kako američki predsjednik Barack Obama otvara južnu granicu ne bi li zaraženi pojedinci bez problema ušli u SAD i proširili ebolu. Zatim će organizacije poput FEMA-e, CDC-a i NORTHCOMA diljem zemlje plijeniti građanima oružje kako situacija ne bi izmakla kontroli.

3. 'Robina Williamsa ubili su Iluminati'

Samo nekoliko minuta prije no što je svijet doznao za samoubojstvo Robina Williamsa na britanskom BBC-u 3 prikazivala se epizoda animirane serije Family Guy u kojoj je gostovao Robin Williams, a u kojoj je glavni lik, Peter Griffin pokušao počiniti samoubojstvo. Pokret za borbu protiv Iluminata to je shvatio kao nekakvu šifru prema kojoj su šefovi BBC-a bili u dosluhu s onima koji su ubili Williamsa. Slučajnost zaista jest nevjerojatna, ali u svakoj epizodi animirane serije gostuje nekoliko poznatih imena te su šanse da se u trenutku nečije smrti negdje u svijetu emitira epizoda u kojoj je ta osoba gostovala, zaista poprilične.

2. 'Dva srušena zrakoplova Malaysia Airlinesa zapravo su jedan te isti'

Nestanak leta MH370 i pad leta MH17 plodno su tlo za brojne teorije zavjere. Teorija koja se pojavila na forumu Above Top Secret je vrlo komplicirana - kako bi ojačali napore protiv proruskih separatista na području istočne Ukrajine, SAD i Ukrajina su iscenirali nestanak leta MH370 iznad Indijskog oceana, potom ga prošvercali na drugi kraj svijeta (jer Boeing 777 je očito vrlo lako prošvercati) pretvorili ga u identičan MH17 i raznijeli ga iznad Ukrajine te okrivili proruske separatiste. Dodajmo još i kako su svi putnici leta MG17 bili mrtvi još otprije jer, čini se da je puno lakše nakrcati zrakoplov truplima nego živim svjedocima. Ovo je jedna od onih teorija naspram koje su teorije o crvotočinama i vanzemaljskoj otmici puno izglednije.

1. 'Adam Sandler je suvremeni Nostradamus'

Satirični portal The Onion slučajno je uspio uvjeriti ljude da je američki glumac Adam Sandler u svojim filmovima predvidio 5 suvremenih tragedija. Između ostalog, rečeno je kako je u filmu 'Happy Gilmore' pogledao u kameru i predvidio smrt princeze Diane. Jasno da se u filmu takvo što nije dogodilo, no teorija o Sandleru kao novom Nostradamusu je zaživjela. Uskoro su se njegove 'sposobnosti' počele povezivati s njegovom židovskom vjerom i eto nam nove svjetske židovske zavjere.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene