453410
453410
453410
453410
453410

Tako se živi pjesma: Ma pogledajte vi njega malenog kako se unio u hit koji obožava

  • , 13.10.2016., 09:47
  • Autor:
  • komentara

Ako ovo nije interpretacija izvučena iz dubine duše, što jest?

 
 
 
 
Tilio i nanadmašna izvedba hita Felicita (FOTO: YouTube/Screenshot)
Tilio i nanadmašna izvedba hita Felicita (FOTO: YouTube/Screenshot)

Tko bi znao jesu li Albano Carrisi i Romina Power davne 1982. bili svjesni da u rukama imaju evergreen, no neosporna je činjenica da se pjesma Felicita i danas prenosi s koljena na koljeno.

Eto, zavukla se i u dušu malenog Tilija, čija je emocija doživljena i iskazana uz pjesmu upravo počela drmati društvenim mrežama.

I ne samo društvenim mrežama, Tilio je završio i na nekoliko europskih televizijskih postaja, što je njegovu majku Virginie Huyghe, autoricu zapisa, učinilo silno ponosnom. 

Dame i gospodo, "Titi" i pjesma Felicita.    

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se