Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepoznati pošiljatelj

Živoj ženi poslali vijenac i mrtvački kovčeg

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kikinđanku Vidosavu Bugarski (80) zaprepastile su pošiljke koje dobila u razdoblju od nekoliko dana s nepoznate adrese - prvo pogrebni vijenac, a potom i mrtvački kovčeg, pa će ovaj slučaj na sjeveru Banata morati istražiti policija.

Na kućnu adresu zbunjene gospođe Bugarski nepoznati čovjek donio je prije nekoliko dan pogrebni vijenac, a još veća bizarnost uslijedila je par dana kasnije kad joj je pred kućnim vratima osvanuo mrtvački kovčeg, pun pijeska.

Dok je zaprepaštena žena pokušavala doznati tko joj je donio i poslao vijenac i kovčeg, ništa manje šokirani susjedi su odlučili pozvati policiju jer nitko Vidosavu, koja se u Kikindu doselila s mužem prije osam godina iz Čoke, nije mogao dovesti u vezu s bilo kim kome bi moglo pasti na um da na ovaj način pošalje poruku kakva god ona bila.

Pročitajte i ovo Malmo - 3 Totalna opsada FOTO Najviše strahuju zbog jednog nastupa: Na krovovima snajperi, u zraku helikopteri, na ulicama duge cijevi, zatvori ispražnjeni... Policija, ilustracija Policija sve istražuje Brutalan zločin u susjedstvu: Muškarac ubio suprugu sjekirom, tijelo pronašla kći

>> Papa Franjo uskliknuo: Nikad više rata!

'Ne znam tko ovo radi i zbog čega jer sam sa susjedima u dobrim odnosima, nikom ništa ne dugujem niti je meni itko išta dužan', kaže Vidosava, koja je prije nego se doselila u Kikindu, živjela 48 godina u Čoki.

Susjedi, koji ne pamte da su čuli za nešto slično, nadaju da će policija otkriti gdje su kupljeni kovčeg i vijenac, tko ih je kupio i zašto ih je poslao Vidosavi. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene