Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zgodna mozgalica

Služi li vas danas mozak? Sljedeći zadatak dat će vam na to pitanje odgovor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukoliko vas zadatak na prvu i zbuni, ne dajte se smesti. Samo se usredotočite i sigurno ćete ga riješiti.

Društvena mreža Facebook u zadnje je vrijeme postala pravi izvor zgodnih mozgalica. Po svemu sudeći, ljudi obožavaju testirati moždane vijuge, jedino ne treba previše vjerovati u statuse koji dolaze uz zadatke.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zadatak koji uči toleranciji?! Riječki osmaši na vjeronauku birali hoće li sjediti kraj "homoseksualca", "srpskog vojnika iz Bosne" ili "Roma koji je tek izašao iz zatvora" Slika nije dostupna Elementarno (ne)znanje Ovo je zadatak koji 12.000 maturanata nije znalo riješiti!

Tako je za sljedeći rečeno da dokazuju kako imate IQ 150 ukoliko ga uspješno riješite, što je, naravno, tvrdnja koja nema veze s istinom.

Mnogi se satima mučili da uoče što je na slici, radi li vaš mozak brže?

Kada bi tome bilo tako, kada bi ovaj zadatak doista bio dokaz da ste izuzetno inteligentni, ispalo bi da smo okruženi genijalcima do te mjere da ih možemo izvoziti u "svemir i njegovu širu okolicu".

Naime, zadatak i nije tako teško riješiti, samo se treba dobro usredotočiti i pronaći traženi uzorak. Uživajte u izazovu, točan odgovor će vam u svakom slučaju dati do znanja da vam mozak nije za otpis,  da vas sasvim dobro služi.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene