457109
457109
457109
457109
457109

Objavio snimku: Slutio je da ga supruga vara, kupio dron i doznao da stvarno ima drugog

  • , 15.11.2016., 12:14
  • Autor:
  • komentara

Dron je muškarcu otkrio da se supruga s ljubavnikom nalazila tek nedaleko od njihovog doma, na jednom parkiralištu.

 
 
 
 
Nevjerna supruga se tog dana s ljubavnikom našla na obližnjem parkiralištu (FOTO: YouTube/Screenshot)
Nevjerna supruga se tog dana s ljubavnikom našla na obližnjem parkiralištu (FOTO: YouTube/Screenshot)

Muškarac skriven iza nadimka YAOG upravo se pomirio s time da je njegovom braku došao kraj, da je jedna veza stara čak 18 godina prošlo svršeno vrijeme. Naime, napokon je dobio nepobitan dokaz da ga supruga vara, a do njega je stigao zahvaljujući dronu, besposadnoj letjelici koja mu je poslužila kako bi se uvjerio u to da njegove sumnje nisu bile neutemeljene.

YAOG se s nepovjerenjem mučio već neko vrijeme, pa je tako prije dvije godine korisnike društvene mreže Reddit upitao što je pametnije činiti kada čovjek nije siguran je li mu partner vjeran, je li bolje to istražiti ili je mudrije praviti se da problema nema.

U međuvremenu je potreba za otkrivenjem pravog stanja stvari očito pobijedila, pa je nabavio dron kako bi mogao biti za petama ženi.

I doista, prije nekoliko dana ju je pomoću letjelice opremljene kamerama uhvatio na djelu, kako se nalazi i ljubi s drugim muškracem na parkiralištu smještenom tek nedaleko od njihovog doma.

"U posljednje vrijeme je često odlazila iz kuće nakon telefonskih poziva. Govorila mi je da je zovu s posla, ali mi je u međuvremenu jedna osoba dojavila da se nešto sumnjivo zbiva. Više puta sam je pratio, ali sam se vraćao praznih ruku.

Tko bi ga znao, možda joj je netko dojavljivao da napuštam kuću, a možda nisam bio sretne ruke. Kako bilo, nabavio sam dron i napokon je uhvatio na djelu", napisao je YAOG, koji je dokaz podijelio s cijelim svijetom u ponedjeljak unatoč preporuci odvjetnika da to ne čini. 

Dapače, razočarani je muškarac najavio da će na svom kanalu u srijedu objaviti i trenutak kada se suočio sa suprugom, te objasnio da snimku najprije mora urediti kako se na njoj ne bi vidjela njihova djeca.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se