Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Obiteljska drama postala hit na Facebooku: Htio je prevariti ženu s njezinom najboljom prijateljicom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Supruga je u suradnji sa svojom lojalnom prijateljicom nevjernom muškarcu priredila klasičnu sačekušu.

Leslie Varner (25) iz američkoga grada Boisea i njezin godinu dana stariji suprug Cody uskoro će po svemu sudeći komunicirati isključivo preko odvjetnika.

Pročitajte i ovo Pošta - 1 Budite na oprezu Prevaranti imaju novi način na koji varaju građane: "Odmah sam znala da je nešto čudno..." Slika nije dostupna Skandal na cesti Ljubavna drama: Popela se suprugu na auto kako ne bi mogao otići s drugom

Naime, snimka koja je upravo postala viralni hit na Facebooku svjedoči tome da je njihov brak bio tek veza na papiru, klimav odnos u kojemu je bilo svega osim vjernosti i iskrenosti.

Cody Varner je, doznaje se iz razgovora, suprugu varao s najmanje tri djevojke, a snimka svjedoči tome da je htio i s četvrtom, Sam, najboljom prijateljicom Leslie.

Ljubavna drama: Popela se suprugu na auto kako ne bi mogao otići s drugom

Na njezinu sreću, crvenokosa se mlada dama iskazala kao lojalan prijatelj, pa je Cody ostao zatečen kada je umjesto nje na vratima ugledao vlastitu suprugu.

Istina, konverzacija gledatelju otkriva i to da ni Leslie nije bila anđeo, odnosno da se, navodno iz osvete zbog njegovog preljuba, seksala s izvjesnim Jaredom dok je bila trudna.

Kome će na kraju pripasti to nesretno dijete odlučit će sud na kojemu bi, istaknimo taj detalj, oboje mogli odgovarati zbog preljuba.

U američkoj saveznoj državi Idaho zakon za taj čin predviđa kaznu koja, u najgorem slučaju, može osobu odvesti u zatvor na tri godine. 

 
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene