Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Igra skrivača

Možete li iz prve pronaći sve kamuflirane vojnike na slici? Nikome nije uspjelo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nećemo vas lagati, mi smo uočili dvojicu. Ispalo je da to nije točan odgovor.

Britanska vojska objavila je prije nekoliko dana na službenom profilu na Facebooku genijalnu fotografiju na kojoj se isprva ne vidi ništa do brunejske džungle.

Pročitajte i ovo Ilustracija entuzijazam je izblijedio Razočarenje među ukrajinskim časnicima za regrutaciju: "Jednoga će ih dana njihova djeca pitati što su radili za vrijeme rata" Ilustracija Rat u Ukrajini Rusija mijenja zakon? Udaja za poginule vojnike donosi novac i povlastice

Međutim, fotografija ne bilježi jedino ljepotu tamošnje prirode, već i kamuflirane pripadnike administrativne postrojbe Britanske kopnene vojske (Household Cavalry).

Vaša je zadaća da ih pokušate sve otkriti, dok je nama preostalo da vam napomenemo kako neće biti lako. U komentarima na Facebooku to nikome nije uspjelo iz prve, pa su administratori stranice u srijedu objavili novu sliku na kojoj su zaokružili sve svoje fantastično skrivene vojnike.

Zaigrajmo igru pošteno, najprije nam u komentarima napišite koliko ste ih pronašli, a tek zatim pogledajte točan odgovor. 

t

o

č

a

n

 

o

d

g

o

v

o

 

g

l

a

s

i

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene