Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Voli piti i ljubiti

Sjevernokorejski Superhik: Kim Jong-Un tvrdi da ste za njega amateri kad treba popiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Veliki vođa na glasu je i kao strastveni pušač, ali i obožavatelj francuskih sireva.

Sjevernokorejski diktator Kim Jong-Un navodno se u društvu voli pohvaliti da je u stanju jako puno popiti, pa je tako jednom prilikom kazao i to da je ispraznio deset boca bordoških vina u jednoj noći.

Pročitajte i ovo Kim Jong Un U pratnji kćeri VIDEO Kim Jong Un po prvi puta se provozao u automobilu koji mu je poklonio Vladimir Putin Vladimir Putin i Kim Jong Un - 3 neprijatelj broj jedan Nova prijetnja: "Sjeverna Koreja će upotrijebiti svu silu bude li napadnuta"

Tako je barem južnokorejskim medijima prepričao Kenji Fujimoto, japanski majstor od kuhinje, koji tvrdi da je punih 13 godina osobno služio sjevernokorejskog vođu.

"Jedne se večeri pojavio u društvu šest atraktivnih djevojaka i pohvalio pred njima da je koju noć prije slistio čak deset boca skupocjenih Bordeauxa", rekao je Fujimoto, koji je 2001. godine pobjegao iz države uz izliku da putuje u Japan kako bi se vratio sa sastojcima za bogovski sushi.

Kim Jong-Un na glasu je kao veliki pušač, ali i kao golemi obožavatelj švicarskoga sira, osobito ementalera. Njegova neumjerenost je svojedobno potaknula glasine da je boluje od gihta i dijabetesa, a južnokorejski su špijuni u nedavnom izvješću naveli i to da trenutačno teži oko 130 kilograma.

Isti su obavještajci istaknuli da s alkoholom ima problema i njegov stariji brat Kim Jong-Chul, čovjek lud za glazbom Erica Claptona, koji je navodno ispao iz očeve milosti jer ga je Kim Jong-il smatrao preženstvenim.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene