455145
455145
455145
455145
455145

Sjevernokorejski Superhik: Kim Jong-Un tvrdi da ste za njega amateri kad treba popiti

  • , 29.10.2016., 07:32
  • Autor:
  • komentara

Veliki vođa na glasu je i kao strastveni pušač, ali i obožavatelj francuskih sireva.

 
 
 
 
Kim Jong-Un voli piti i ljubiti (FOTO: AFP)
Kim Jong-Un voli piti i ljubiti (FOTO: AFP)

Sjevernokorejski diktator Kim Jong-Un navodno se u društvu voli pohvaliti da je u stanju jako puno popiti, pa je tako jednom prilikom kazao i to da je ispraznio deset boca bordoških vina u jednoj noći.

Tako je barem južnokorejskim medijima prepričao Kenji Fujimoto, japanski majstor od kuhinje, koji tvrdi da je punih 13 godina osobno služio sjevernokorejskog vođu.

"Jedne se večeri pojavio u društvu šest atraktivnih djevojaka i pohvalio pred njima da je koju noć prije slistio čak deset boca skupocjenih Bordeauxa", rekao je Fujimoto, koji je 2001. godine pobjegao iz države uz izliku da putuje u Japan kako bi se vratio sa sastojcima za bogovski sushi.

Kim Jong-Un na glasu je kao veliki pušač, ali i kao golemi obožavatelj švicarskoga sira, osobito ementalera. Njegova neumjerenost je svojedobno potaknula glasine da je boluje od gihta i dijabetesa, a južnokorejski su špijuni u nedavnom izvješću naveli i to da trenutačno teži oko 130 kilograma.

Isti su obavještajci istaknuli da s alkoholom ima problema i njegov stariji brat Kim Jong-Chul, čovjek lud za glazbom Erica Claptona, koji je navodno ispao iz očeve milosti jer ga je Kim Jong-il smatrao preženstvenim.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se