Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve su odličnog zdravlja

Seljak patke hranio marihuanom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuskom peradaru izrečena je jednomjesečna uvjetna zatvorska kazna i novčana kazna od 500 eura jer je svoje patke hranio kanabisom, koji se, kako je rekao, pokazao sjajnim sredstvom za čišćenje peradi od crijevnih nametnika.

Peradar iz sela Gripperie-Saint-Symphoriena na atlantskoj obali Francuske priznao je da 'nešto marihuane i popušio', ali je na sudu uporno tvrdio da je većinu svojih zasada indijske konoplje davao patkama iz medicinskih razloga.

Pročitajte i ovo Povlači se dimljena kobasica Bakterija Listeria Povlači se suhomesnati proizvod, provjerite jeste li ga kupili Slika nije dostupna različite reakcije Uskoro za volan pod utjecajem marihuane? Traži se dizanje dopuštene granice

>> Anakonda u Orlandu tamanila patke iz parka

'Nema boljeg sredstva protiv crijevnih nametnika za njih, stručnjak me je savjetovao da to činim', rekao je peradar Michel Rouyer. 'To je stvarno tako, nijedna patka nema gliste i sve su odličnog zdravlja', rekao je njegov odvjetnik u nastojanju da uvjeri sud.

Policija je Royera uhitila kada je otkrila 12 stabiljki kanabisa i oko pet kilograma te droge u vrećama za obilaska njegove kuće nakon provale. 'Prvi sam put čuo takvo obrazloženje', rekao je jedan policajac. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene