Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Samo bi odjednom vidjeli perje'

Anakonda u Orlandu tamanila patke iz parka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što su iz jednog parka u američkoj saveznoj državi Floridi počele nestajati patke i guske, posjetitelji su mislili da ih jede krokodil. Iznenadili su se kada su saznali da se životinjama zapravo gosti ogromna anakonda.

Posjetitelji parka u blizini grada Orlanda primijetili su kako nestaju patke i guske pa su posumnjali da se u blizini nalazi krokodil. Ali, iznenadili su se kada su vidjeli da životinje jede tri i pol metara velika anakonda. Ogromnu zmiju prije desetak dana otkrila je policijska patrola.

Pročitajte i ovo Avion prisilno sletio na autocestu - 1 Dvije osobe poginule VIDEO Avion sletio na autocestu i sudario se s automobilima: "Bio je samo nekoliko milimetara iznad naših glava" Slika nije dostupna 20 tona zamrznute hrane VIDEO - ZAPLJENA U RIJECI: Pogledajte što bi završilo na stolovima restorana

Toni Englert, koja ima konje u staji parka, svjedočila je lovljenju zmije, piše LA Times. 'Policajci su me pozvali i rekli kako misle da znaju što se dogodilo patkama. Samo smo odjednom znali vidjeli perje. Potom su me odveli do odvodne cijevi koja vodi u jezero. Pogledala sam i vidjela sklupčanu zmiju. Gotovo se nije ni pomicala', ispričala je Englert.

Rick Brown iz društva za zaštitu divljih životinja misli da je ovo prvi puta da je anakonda ulovljena u divljini u toj saveznoj državi. 'Netko ju je vjerojatno kupio dok je bila mala, a kada je postala velika, pustio ju je', rekao je Brown. Zmija je uspješno prebačena na Institut za gmazove.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene