Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Provedite preKRAŠan dan s Krašem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ulaz je slobodan za sve posjetitelje!

Pozivamo velike i male Krašoljupce da u subotu, 24. rujna, u 16 sati ispred tvornice Kraš, Ravnice 48, provedu preKRAŠan dan na otvorenom. Posjetitelji će imati priliku zapjevati s mladom i uspješnom Mijom Negovetić, natjecati se u pjevanju, uživati u nastupu grupe Vatra te saznati mnoštvo zabavnih i poučnih informacija u predstavi Životinjskog carstva „Tko se boji straha još?“. Prisutni mališani upoznat će posebnog gosta preKRAŠnog dana: robota – slonića Elibota. Najhrabriji mali Krašoljupci moći će, uz pomoć robotske ruke, nahraniti srne koje žive u Ekoparku Krašograd, a svaki mali pomagač za to će biti i nagrađen. Mališane očekuje još niz zabavnih i kreativnih aktivnosti kroz koje će ih voditi Luka Bulić.

PreKRAŠan dan nemoguće je zamisliti bez slatkiša koje će dijeliti simpatični Ki-Ki klauni i vesela družina Životinjskog carstva, a kako bi svima koji dođu dodatno uljepšali vikend, samo na preKRAŠnom danu sve posjetitelje očekuje 25% popusta na cijeli Krašev asortiman u bonbonnière ispred Kraša.
Veselimo vam se i očekujemo vas na najslađem mjestu u gradu! Saznajte više o preKRAŠnom danu na http://bit.ly/preKRAŠanDan
 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Upozorili i sindikat Katarina Peović tvrdi da Kraš uz milijunsku dobit dijeli otkaze: ''Otišlo je novih 20 radnika, a idućih 20 se sprema otići'' Slika nije dostupna "bit će još bolji" Braća Pivac su većinski vlasnici Kraša, radnici zadovoljni: "Ulažu velika sredstva i poštuju prava zaposlenih"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene