Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krivotvorila dokumentaciju

Profesorica lagala da ima tumor na mozgu kako ne bi dolazila na posao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
51-godišnja američka profesorica Leslie Herneisey lagala je da ima tumor kako ne bi morala dolaziti na posao.

Herneisey je prvo tražila bolovanje zbog navodnog tumora na mozgu, a onda je u školi rekla da kako se tumor ne može operirati te da je neće biti osam tjedana na poslu. Kolege su je podržavali i suosjećali s njom, a pokrenuli su i postupak osnivanja Zaklade 'Poželi želju', no njihova je molba odbijena zbog nedostatka liječničkih dokaza. Tada su skupili novac i platili joj izlet u Disney World.

Pročitajte i ovo Laboratorij za sekvenciranje tumora - 3 Vrijedna investicija Ovakav laboratorij za liječenja raka uz Hrvatsku imaju još samo Njemačka i Švicarska Ilustracija ''Banksy'' u Zaragozi Policija razbila kriminalnu grupu koja je krivotvorila i prodavala radove najpoznatijeg nepoznatog umjetnika na svijetu

Pošto nije imala nikakve simptome, počeli su sumnjati u njezinu bolest, piše Pennlive. Škola je tada kontaktirala neurokirurga, koji ju je navodno liječio i čiji je potpis bio na liječničkoj dokumentaciji, koju je predala.

Doktor Jonas Sheehan je rekao kako ju nikada nije liječio niti je ikad čuo za nju. Herneisey je tri puta bila nominirana za učiteljicu godine u Pennsylvaniji, a radila je preko 25 godina. Dobrovoljno je dala otkaz u svibnju, a pred nekoliko je dana i uhićena. Puštena je uz jamčevinu od 10 tisuća dolara. Čeka ju suđenje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene