Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prekršio obećanje

Probudila je dečka iz sna šamarom jer je opet gledao porniće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da laže i da unatoč obećanju gleda porniće na internetu, djevojka je otkrila pomoću kamere koju je sakrila u sobi.

Delia Marie Priem, 29-godišnja djevojka iz floridskog okruga Pinellas, privedena je u ponedjeljak oko tri sata ujutro u tamošnju policijsku postaju zato što je pijana fizički napala svog dečka Anthonyja Howarda.

Pročitajte i ovo Policija u BiH, ilustracija Incident kod Mostara Navijače Zrinjskog optužili da su pretukli četvoricu bošnjačkih mladića: Udarili im u auto i izgurali ih s ceste Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život

Naime, Howard joj je nedavno obećao da više neće gledati pornografiju na internetu, međutim nakon što ga je opet uhvatila na djelu pomoću kamere koju je sakrila u sobi, Priem mu je odlučila pomoći da se riješi te navike silom kada već nije išlo milom.

Najpoznatije seks snimke slavnih: Zapisi koji su promijenili živote zvijezda

Howarda je probudila iz sna šamarom, a zatim ga je stala gađati i brojnim predmetima koji su joj došli pod ruku. 

Srećom po njega, pritom se iskazala kao izraziro neprecizan strijelac, pa je uspio izbjeći teže ozljede do dolaska policije.

Delia Priem je u postaji zadržana 12 sati, a je li dečku oprostila što ga je tukla ili ga je opet zatekla na računalu kako gleda klasike Lise Ann - nije poznato. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene