Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I tisak se 'modernizira'

E pa probajte vi kliknuti OVDJE!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čitatelji jednog časopisa ostali su začuđeni kada su u tesktu naišli na rečenicu koja ih upućuje da kliknu na nju kako bi mogli usporediti tehničke karakteristike dvaju modela automobila.

Do ove je greške vjerojatno došlo prenošenjem teksta sa Internet stranice koja je hiperlinkom preusmjeravala čitatelje na novu stranicu gdje su mogli usporediti ova dva automobila.

Pročitajte i ovo Fabris Peruško (Foto: Pixell) Oporba skeptična Izvanredna uprava Agrokora uskoro predlaže nove skupine vjerovnika Milan Bandić i Fabris Peruško (Foto: Dnevnik.hr) PRESICA U GRADU Postignut dogovor između Grada Zagreba, Tiska i Agrokora: "Ovim sporazumom 3500 ljudi iz Tiska može mirno raditi"

Tek pažljivijim čitanjem teksta može se uočitit ova pogreška izdavača. Fotografiju je snimio jedan čitatelj i objavio ju na Facebooku, nakon čega je ona postala hit na društvenim mrežama.

Ako ste zabilježili slične primjere, pošaljite nam svoje fotografije na

moj.report@novatv.hr

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene