Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još radi kao nov

Pozvali prijatelje na 50. rođendan - frižidera!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Paul i Val Howkins pozvali su obitelj i prijatelje na proslavu jubilarnog, 50. rođendana njihova - frižidera.

Bio je to pravi pravcati rođendan - zastavice, svjećice, pirotehnika i naravno, nezaobilazna torta. Par je kupio frižider marke Prestcold za 65 funti u kolovozu 1959., četiri godine nakon vjenčanja. I dan danas radi kao nov, piše Telegraph.

Pročitajte i ovo Ilustracija živcirao ga zvuk alarma Čistač napravio grešku od milijun dolara i uništio znanstveno istraživanje koje je moglo biti revolucionarno Slika nije dostupna Tisuće kuna za školarce, a nekima od roditelja je hladnjak prazan

Na proslavi jubileja okupilo se veselo društvo. Obitelj i susjedi uživali su u siru i vinu ohlađenom upravo u 'slavljeniku'. 'Svi nam govore da ga se riješimo, no mi ne želimo. Prije 50 godina puno ljudi uopće nije ni imalo frižidere, ali mi smo na jugu zemlje i u našoj kuhinji je uvijek vrlo toplo. Imali smo jedan komad govedine koji se naravno, pokvario i tada sam rekao: 'OK, zaista moramo kupiti frižider'. Onda nam se prije 30 godina pokvario termostat i ja sam otišao u Prestcold po novi, a čovjek me pitao: 'Ma gdje ste to nabavili?'. Već tada više nisu proizvodili frižidere, ali ja sam ipak uspio nabaviti potreban dio', kazao je 75-godišnji g. Howkins, umirovljeni inženjer aeronautike.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene